Om os

Bag CyberMonday2019.dk står et hold af dedikerede personer, som er opsat på at finde de absolut bedste Cyber Monday 2019 tilbud til vores besøgende. Vi opdaterer løbende vores oversigt over webshops med Cyber Monday tilbud i 2019, så du hurtigt og nemt kan finde lige præcis de tilbud, som du er på udkig efter.

Vi har naturligvis ikke kun taget højde for gode tilbud. Alle webshops, som du finder i vores oversigt over Cyber Monday tilbud 2019, lever op til en række høje krav, som vi stiller i vores udvælgelsesproces. Derfor, kan du trygt handle hos samtlige webshops, som du finder i oversigten på forsiden.

Holdet bag CyberMonday2019.dk har lang erfaring med rådgivning af danske forbrugere inden for forskellige emner. Blandt andet er de med til at drifte Bilbloggen.dk, som skriver grundige og uafhængige anmeldelser af alverdens biler.

Nogle af de links, som du finder i vores oversigt over gode Cyber Monday tilbud, er såkaldte affiliate links. Det betyder, at vi modtager en andel af de penge, som webshoppen tjener, når du køber noget på deres side. Prisen er den samme for dig, vi får blot en lille skilling for at have ledt dig ind på deres webshop. Du kan dog være helt rolig – vi anbefaler naturligvis stadig kun webshops med gode Cyber Monday tilbud i 2019.